Hardlooptraining

Bij hardlopen is het voordeel dat je nergens aan gebonden bent. Elke locatie en tijd van de dag kun je hardlopen. Hardlopen kan ook op elk niveau worden uitgevoerd. Het enige wat je nodig hebt is een paar hardloopschoenen.

Maar wat als je een blessure krijgt? Aan je techniek wilt werken of sneller of langer wilt hardlopen? Of graag samen met anderen loopt. Dan is een hardlooptraining wel iets voor jou. Tijdens een hardlooptraining komen verschillende trainingsvormen aan bod en wordt er gewerkt aan je loopconditie, looptechniek en doen we allerlei (kracht)oefeningen om blessures te voorkomen. Het zijn leuke en sportieve trainingen én geschikt voor iedere loper.

De trainingen zijn op het evenemententerrein van Boekel (Waterval 3a Boekel). Zin om mee te doen? Meld je nu aan voor een gratis PROEFLES

INDIVIDUELE TRAINING

 
Ook als je wilt hardlopen, maar om wat voor reden niet lukt en het niet ziet zitten om in een groep te gaan hardlopen. Geen probleem. Ook individuele begeleiding is mogelijk. Je krijgt de juiste begeleiding en motivatie om te gaan hardlopen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem CONTACT op.
 

GROEPSLESSEN & KOSTEN

Dinsdag
18:30 uur Bootcamp
19:30 uur Bootcamp

Vrijdag
9:00 uur Hardlooptraining

Zaterdag
9:00 Bootcamp

Zondag
9:30 uur Hardlooptraining

Drie soorten strippenkaarten waar je gebruik van kunt maken. Betaling voldoen voor de eerste training. Strippenkaart is geldig voor zowel hardlooptraining als bootcamp. Voor nieuwe leden éénmalig € 3,50 inschrijfgeld.


MEER INFO: Marga van Stiphout │ 06-30958625 │ CONTACTFORMULIER

Runfitt Marga
Peelsehuis 13
5427 RJ Boekel
';
';
×